- Katılanların durumlarını göz önünde bulundurun, toplantıyı uygun zamanda yapın.
- İnsanlar ancak 45 dakika dikkatlerini koruyabilirler. Toplantı eğer uzun sürecekse iki ayrı toplantı yapın ya da ara verin.
- Öğle yemeğinden önce ve akşam mesai bitiminde yapılan toplantıların zamanında bittiğini bilin.
- İnsanların, sabahları karşılarına çıkan ilk işe karşı soğuk, yemek sonrası uykulu, gün sonunda yorgun olduklarını hatırlayın.
- Öğle yemeğinden sonra toplantı yapacaksanız, yemekte uygun bir mönü sunun.
- Toplantılarda zaman kısıtlaması koyun.
- Toplantı odasında bir saat bulundurun.
Mahmut Harmancı, İşte Zaman Yönetimi, ISBN: 975-269-185-4, 2006, Sayfa 144
![]() | Bu kitaptan olan bütün alıntıları oku... Kitabı satın al... |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder